Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

A. Escola de Pastors

P1000375

L’Escola en els seus inicis pren el model de l’escola de pastors d’Astúries (Picos d’Europa) i de les escoles oficials del País Basc, Artzai Eskola i l’Escola de pastors d’Iparralde. En els darrers anys han sorgit noves iniciatives a Andalusia i molt recentment al territori “País Románico” (Castella Lleó i Cantabria). Durant el desenvolupament de les quatre primeres edicions de l’Escola de Pastors de Catalunya hem generat un nou model a marca pròpia que ha anat ajudant aquestes noves iniciatives i que alhora s’ha anat adaptant a les necessitats dels seus participants.
Tipus de bestiar que tracta: L’escola està dirigida a tot el sector ramader. Per tant és una escola que vol formar persones pageses i pastores vinculades a tot tipus de bestiar: ovelles, cabres, vaques de carn i de llet, eqües, rucs, etc.
Duració del curs: Els alumnes rebran una formació teòrico-pràctica que durarà cinc mesos. Un mes de formació teòrica intensiva (128 hores
lectives) i després quatre mesos de pràctica a les mateixes explotacions.

En l’edició d’enguany, 2013, la formació teòrica s’ampliarà una setmana més. Aquesta s’intercalarà durant els mesos de pràctiques per tal de donar resposta a dubtes concrets que apareixeran durant l’aprenentatge a les explotacions.

_DSC3483
Calendari: La formació teòrica tindrà lloc al mes de març de cada any. Aquesta és obligatòria per a tothom.

La formació pràctica tindrà dos períodes. Les pràctiques s’iniciaran o bé a la primavera-estiu que comprendrà des del mes d’abril fins a finals de juliol; o bé a la tardor-hivern que comprendrà des del mes de setembre fins al desembre. Aquest calendari vol respondre a les necessitats del calendari pagès.

Existeix la possibilitat de fer les pràctiques partides seguint els següents períodes: 1r. torn maig – juny; 2n. torn setembre-octubre (aquestes dates
no podran patir canvis).

Pardines3

140 comentaris»

  MIQUEL M FERRE wrote @

NOMÉS VOLDRIA SABER COM FUNCIONA L’ESCOLA, ES DIR SI PODEU DONAR-ME MÉS DETALLS

  xavier sucarrats wrote @

tink 28 anys i m’agradaría saber si encara estik a temps de formar part d’aquest programa, també m’agradaría saber com funciona, quina época, etc….gracies i bona lluna

  joan gil mas wrote @

Estic molt interessat amb aquesta iniciativa pallaresa, ja que sempre he volgut ser pastor, viure de pastor a la muntanya i a la natura.

  pau ramirez wrote @

bones, a mi també m’agradria formar part d’aquest projecte de cara l’any que ve. però m’agradaria saber com funciona aquesta escola i si em poguéssiu passar alguna mena d’informació millor que millor.

  Joan Tintó wrote @

Tinc 23 anys. Voldria inscriure’m a la proposta de formació per pastor ramader. Poden donar-me l’nformació complerta ?

  Toni wrote @

Bon dia,
Estic interessat amb el projecte grípia, però em pregunto i m’agradaria saber si és limita a formar i alludar a l’integració de pastors, o te cabuda per viticultors, ja que l’objectiu és la recuperació del territori agro-ramader de montanya.
Jo sóc tècnic en vitivinicultura i el meu objectiu és portar una explotació vitivinicola de montanya amb l’integració d’animals a les feines de la vinya, les ovelles són per tant uns candidats molt interessants, entre d’altres.
M’interesaria rebre més informació del projecte i que em donessiu la vostra opinió sobre la viabilitat de la meva idea dintre d’aquesta iniciativa.
Moltes gràcies,

  Jordi wrote @

A mi m’afradaria rebre informació dels requisits que fan falta per formar part d’aques projecte. I els requisits que es demanan.
Gracies

  Carles wrote @

Hola! Sóc en Carles de Barcelona. Tinc 29 anys. ¿Què hi hauria lloc per a un més de cara a l’any que ve?, ¿com funciona tot lo de les inscripcions? ¿S’han de tenir estudis relacionats amb la ramaderia? Moltes gràcies i endavant i força amb el projecte!!

  Marc wrote @

Sóc un jove de l’Alt Berguedà, lloc on la ramaderia s’està perdent molt també (el turisme acaba amb tot) i estic interessat en aquest nou projecte. Voldria saber si la formació és només els 4 mesos de pràctiques amb un ramader o si hi ha més activitats al respecte. També m’interessaria saber quines possibilitats tinc d’accedir a l’escola sent de fora de la comarca.
Merci i fins aviat

  Mario wrote @

Bona tarda,
Tinc 41 anys sóc del Alt Urgell i voldria inscriu-rem a la proposta de l’escola de pastors.Podriem donar-me més informació?

Moltes gràcies

  Pere wrote @

hola, m’agradaria rebre informació de l’escola.gràcies

  Ana wrote @

Hola, soc de Tarragona i m’afradaria rebre informació.
Moltes gracies

  Paula wrote @

Hola! Sóc en Paula de Barcelona. Tinc 30 anys. ¿Què hi hauria lloc per a un més de cara a l’any que ve?, ¿com funciona tot lo de les inscripcions? Moltes gràcies.

  Paula wrote @

Buenas tardes desearía recibir información sobre la escuela de pastores; concretamente sobre el proximo curso , fechas de matriculacion, requisitos, etc.

Un saludo.
Enhorabuena por el proyecto!

  Roma Segarra wrote @

em podriau envia informacio sobre properas convocatories i els propes cursus que comencin gracies.

  victor carrasco wrote @

Hola soc de la comaca de l’Anoia, estic cursant actualment un grau superior de recuros naturalsi paisatgistics, el cas es que fent practiques al parc natural del Garraf veig veure aquesta inciciativa del projecte gripia etc…, el cas es que m’agradaria saber mes coses sobre aquesta escola i poder fer aqusts estudis de pastor ja que m’agrada força, avera si em poguesiu enviar informació sobre el curs, en general els anys que son o bé que cal fer els requeriments etc…

molts gràcies, (victor carrsaco)

  Júlia wrote @

Hola, estic molt interesada en rebre la informació necessària per poder dur a terme el curs, ser pastora és el que sempre he volgut ser. gràcies

  Laie wrote @

M’agradaria rebre informacio sobre l’escola de pastors o alguna pàgina web on es pugui veure en detall la informacio. Gracies

  Eva wrote @

A mi també m’agradaria saber-ne més informació de cara al seguent curs (dates, etc)!
moltes gràcies,
salut!

  rurbans wrote @

A tots els que esteu interessats en saber més informació per al pròxim curs, escriviu un correu electrònic a comunicacio@montanyanes.net, amb la següent informació:
Nom complert
Data de naixement
Lloc on viviu
Sector que us interessa: ovelles, vaques, cabres, eügues, etc.
Experiència en el sector
Motivació per fer aquesta feina
Telf. i e-mail

Avançar-vos que aquest any la convocatòria s’obrirà abans, comptem que a finals del mes d’octubre i esperem que abans de festes tinguem la llista definitiva de propers aspirants. El curs començarà al febrer de 2010 – la teòrica – i la pràctica es desenvoluparà des del mes de març -juny (ambdós inclosos) o octubre – gener.

Salut i gràcies per l’interés,

  joanet wrote @

m’agradaria rebre més informació (horaris …) sobra aquesta iniciativa,sóc de l’alt penedès i minterèssa el projecte, gràcies

  Xavier Pedrosa wrote @

Bon dia,

La Cristina de Coll de Jou m’ha imformat una mica de l curs de Pastors que s’inicia el febrer de 2010. Podeu ampliar imformació i/o hi ha alguna persona de l’escola que s’hi pugui contactar per trelèfon?

Gràcies.
Xavier

  Marta Carné wrote @

M’agradaria formar part d’aquest projecte de cara al curs vinent.
Visco en un poble ramader, xicotet del pirineu lleidatà, i desde que vaig arrivar aquest tinc interes en coneixer el apasionant món de la ramaderia.
A poguer ser també vos demano una mica més de informació i saber que tinc que fer per a poder inscriure’m .
Mil gracies.

  sehlaoui abdelhafid wrote @

mi gustaria estudiar en vuestro escuela quero mas informacio gracias

  Judit wrote @

Estic interassada en el vostre projecte, i m’agradaria tenir informacio per el pròxim curs, si es que queden places…
Gràcies
Judit

  david salat wrote @

jo tamé spero apuntar-m´hi!
bona fenya!
salut!

  Joan wrote @

Bon dia
Soc un jove que vol apendre l ofici, n estc preparat porto molt de temps romiant i n estic decidit voldria alguna mena d informacio per llançarme del tot ja
Salut i arraveure

  núria wrote @

hola!!! m’agradaria rebre informació sobre el curs, l’escola i el funcionament. I si encara hi ha lloc per el curs del 2010!!
gracies!!

  Anna wrote @

Bones. M’agradaria saber més coses del curs. La durada, si és possible de fer les pràctiques a prop de casa,… M’agradaria començar una explitació d’ovelles!

  daniel wrote @

quisiera saber donde se puede uno inscribirse para el curso .gracias

  MARIA CASADEMUNT wrote @

bon dia:
sóm l’andreu i la Maria i vivim a siurana, al Priorat. Tenim ramat de bestiar i ja fa temps que busquem un pastor perquè ens ajudi. A part de les bèsties portem altres coses i ens aniria molt bé una ajuda.
Si sabéssiu algú que estigués interessat, siusplau ens ho feu saber.
Moltes gràcies i felicitats per aquesta iniciativa. Fa il·lusió veure gent jove engrescada en aquest ofici tant maco com és el de la ramaderia.
a reveure.
Andreu i Maria

  Laie wrote @

Hola, m’agradaria rebre informacio sobre l’escola de pastors o altres cursos que tingueu.
Moltes gracies

  Daniel wrote @

Benvolguts, voldria rebre informació sobre l’escola de formació de pastors, concretament sobre el curs vinent: assignatures, dates de matriculació, requisits, etc.

  Lluis wrote @

Hola em dic Lluis, i estic interesat en aquest projecte, la meva familia s´ha dedicat i la meva il.lusió seria poder dedicar-me, m´agradaria si en podeu donar més informació. Moltes gracies.

  david pallars wrote @

sabeu què és una “grípia”?

  Lluis wrote @

Aquest es un missatge per l´Andreu i la Maria Casademunt, em dic Lluis i estic interesat en treballar per vosaltres a Subirana amb el ramat, el meu e.mail es lluisecmo32@hotmail.com, i el meu numero de telef.648961289 , gracias

  david, pallars wrote @

hola! tinc curiositat per saber si els “dibuixos” que hi ha a la part superior dreta d´aquesta plana estan relacionats amb el món de la ramaderia i/o pagesia; si ho estan, em podrieu dir el seu per què?, gràcies, bona fenya, i salut!

  rurbans wrote @

Hola David,

No, no tenen res a veure amb el pallars. De fet és una trama de paper de paret! però està bé que ho trobis bonic,
Salut,
v.

  marcel wrote @

hola molt bon deia i bon nadal , som un grup de tres nois de tarragona i estem molt interesats en el cursos de pastors que hem vist en la vostra pagina web,naltros tenim contacte directe amb el sector de la agricultura, i ens agradaria molt rebre mes informacio de quan ccomença el nou curs , a on? una abrassada

  Eva wrote @

Hola, per aquest any ja no estic a temps per l´escola de pastors , però busco durant aquest any alguna iniciativa ramadera o explotació que necessiti gent per a treballlar. Tinc formació agrària cicle de ramaderia , estic actualment treballant com auxiliar veterinaria en una clinica.
Gràcies

  ramon font wrote @

hola.
sòc en ramon de vallirana.
m´agradaria fer el curs de vaquer i de cavalls per crear la meva explotació.necessitaria informació de l´escola del montseny.gracies.

  emma wrote @

Hola, aquest ja no estic a temps de l´escola de pastors però per l´any vinent si. M´agradaria coneixer gent amb ganes de tirar endevant un projecte ramader amb viabilitat. que tinguin ganes de treballar de valent .Passeu-me e- mails.Salut!
Emma

  david wrote @

hola, m´agradaria tenir informacio delscursos de pastor i de pages i de quina manera puc entrar en un d´aquests cursos, gracies

  Lluis wrote @

Aquest es un missatge per Vanessa Freixa, fa uns mesos enrera vem estar en contacte, ara m´agradaria si poguessis donar-me informacio del proxim curs i si saps si hi ha algun puesto on podria anar mentres arriba el curs que be , gracies.

  Kim wrote @

Com puc posar-me en contacte amb l’Emma,ja que estic disposat a treballar de valent en un projecte com el teu

  Kim wrote @

Aquest es un missatge per l’Emma d’en Kim ,el meu mail es kieribai@gmail.com
També estic obert a altres ofertes i projectes,salut i fin aviat

  rurbans wrote @

Jordi, no et preocupis tant! tens raó, però no ho podem canviar! per les properes bases ho farem. Merci pels teus comentaris.
una abraçada,
vanesa

  Miquel wrote @

Hola, estic content de que al final surtin propostes tan interesants per conservar les nostres costums i feines de tota la vida. Desde sempre he volgut ser pastor, i estic de moment ajudant a un amic pastor del mateix poble a treure andavant el remat, me interesaria molt rebre la informació necessària per poder dur a terme el curs de pastor o diferentes opcions degut a que visc a un poble de mallorca, i estic dispost a fer el canvi per nar de cap alla el temps que es faci falta, no es sap mai.. moltes gracies

  Carla wrote @

Hola sóc la Carla, una alumna de primer de batxillerat de l’Escola pia de Sabadell, en aquests moments estic fent el treball de recerca, mk’agradaria tenir informació sobre com és la vida d’un pastor en un medi rural, per poder comparar-la amb una d’un pastor de medi urbà.
També m’agradaria poder posar-me en contacte amb vosaltres.
Espero la vostre resposta.
Moltes gràcies

  IVAN QUESADA wrote @

HOLA, M’AGRADARIA SABER COM I QUAN EM PUC APUNTAR PER AL CURS PROPER. GRACIES

  rurbans wrote @

Tornem a obrir convocatòria durant la tardor de 2010. Només has de trucar-nos perquè t’agafem les dades.
Salut!

  Armand wrote @

Hola, me agdaria saber cuand comenzan els cursos y si es posible amb 44 anys? Gracias

  Joan wrote @

Hola m’agradaria més rebre més informació sobre el funcionament de l’escola . Moltes gràcies.

  Eva wrote @

Hola, m´agradaria posar-me en contacte amb gent que vulgui empendre algun projecte ramader ecològic . Gràcies

  josep monegal wrote @

hola!!!!!!! soc un noi de manresa i estaria molt interessat amb poguer estudiar de ramader i voldria que amb donguesiu mes informació sobre aquest tema,tinc 27 anys i sempre he volgut treballar amb els animals de pastura.endavant amb aquest projecte.

  triviño wrote @

Hola, estoy interesado en realizar el curso de pastor, me podeis dar mas informacion.

  albert wrote @

Hola,

Som dos homes, Albert i Oliver, el primer de Tortosa; i el segon alemany, de 44 i 43 anys, molt interessats en seguir un curs de pastors, donat que volem vure al camp. Ara som professors a Londres, però volem un gir a la nostra vida.

No sé si és aquesta la millor manera de contactar-vos. Espero però notícies vostres.

Gràcies.

Albert

  Eli wrote @

estic molt interessada en fer el curs de pastora, hem vaig enterar tard de la vostra convocatòria d’aquest any, i m’agradaria saber si aneu a convocar una altra per aquest mateix any o ja m’he d’esperar fins al proper.
També m’agradaria conèixer més a fons el vostre projecte, inconveninets que vos han sorgit al camí, possibilitats que vos han oferit o sogit, parle com a associació i empresa; ja que estic pensant en montar algo paregut en la zona on visc ara i podria nodrir-me dels vostres sabers i experiències que ho après amb el temps.

Moltes gràcies d’antemà. I si aquest any no feu un altre curs de pastor, m’agradaria apuntar-me com a voluntaria, així que si em podeu informar de les dates i les condicions, vos ho agrairé.

  toni barroso wrote @

hola soc en toni de girona i m agradaria rebre informacio de lescola moltes gracies

  gaby wrote @

M´agradaria rebre més informació sobre el curs,com reqisits i dates de inici.Gracies

  gaby wrote @

M´agradaria rebre més informació sobre el curs,com requisits i dates,gracies

[…] sí). Si no hi ha una escola de pastors , no hi haurà pastors. De calaix. Per tant creem una escola de pastors. Quanta gent no ha pensat “vull deixar l’asfalt i ser pastor, viure a muntanya, passar […]

  guillem wrote @

hola ,voldria saber com podria entrar en aquesta escola per apendre a ser ramader i dur aterme les practiques que oferiu si em puguesiu passa informaciò.
gracies

  Joan Pau wrote @

Bones, estarie molt interesat en rebre informacio de l’escola de pastors, ja que estic molt interesat en començar el mes aviat posible. Gracies.

  carles wrote @

Sóc el Carles,tinc 30 anys i sóc de Barcelona.
Tinc amics a pagés i vull ser alumne vostre a la propera convocatòria de l’escola de pastors de Catalunya,que haig de fer?Quan serà el curs?
Moltes gràcies i espero resposta amb moltes ganes!

  carles wrote @

Voldría informació de la propera convocatòria
Moltes gràcies

  Lluís wrote @

Sóc en Lluís voldria informació de la propera convocatoria. Porto dos anys per poder entrar i no ha sigut possible.
També estaria interessat en començar amb algun ramader que necessiti ajuda.
El meu telf. es 653.72.42.44.
Gràcies.

  albert wrote @

Hola,

Ja he contactat amb vosaltres abans, però us envio recordatori per si de cas. Voldria saber quan serà la convocatòria del curs 2012.

  Conchi Plaza wrote @

Hola, Sóc la Conchi.
M’agradaria rebre informació del proper curs del 2012 per veure si puc participar.
Tel: 68648335

  Levi wrote @

Estic interessat amb l’escola de pastor, però només a l’estiu estaria disponible, és possible? hi ha que tindre una edat màxima?

[…] sí). Si no hi ha una escola de pastors , no hi haurà pastors. De calaix. Per tant creem una escola de pastors. Quanta gent no ha pensat “vull deixar l’asfalt i ser pastor, viure a muntanya, passar […]

  marghe wrote @

Hola,
regalo una perra cruce de border collie con pastor belga malinois.
Tiene 8 meses y medio, es de tamaño mediano, pesa 15 quilos, tiene chip y cartilla sanitaria al dia.
Es muy activa y creemos que puede ser muy util para el pastoreo.
Es una perra muy cariñosa pero a la vez bastante indepediente, esta perfectamente socializada tanto con persona como con perros, asi como con otros animales (gatos, caballos), pero actualmente vive en un piso en Barcelona y necesita mas espacio y otros animales.
Es muy activa, tiene muchas ganas de aprender pero sobre todo de trabajar.
Si alguien esta interesado, puede contactarme al mail margheprea@yahoo.it.

  Eva wrote @

Hola,conec una parella que està portant una explotació ovina a l´Aragó i necessiten reforç sobre tot en época parideres .Imprescindible tenir experiència prèvia.
evainoa@yahoo.es
Gràcies

  jordi celma wrote @

Hola, estaria interessat en saber cuan i com podria accedir a l’escola de ramaderia, el meu email es collape_@hotmail.com.
moltes gracies

  rosa wrote @

Hola, sóc l’Enric i sóc un pastor que ara m’he jubilat i tinc uns gossos de tura molt bons per vendre o donar, si algú hi estigués interessat, hem pot trucar al 606 940 880. Gràcies.

  Trapadell wrote @

Bones, em dic Jordi i ara acabo ciencies ambientals. Com que la carrera no dóna per més, també estic interessat en la ramaderia i la vida al camp. Crec que aquesta és una molt bona iniciativa per acostar-me i palpar d’aprop aquesta feina. Tot i així, ara d’entrada m’agradaria rebre més info, ja siguin dates, requisits, llocs…. Una mica d’info per valorar la opció.

Moltes gràcies i endavant!

  xavier colom parramon wrote @

estic interesat en fer el curs pero no minterese el allotjament solament les clases salutacions xavier

  Silvia Hernandez wrote @

Bona tarda,

M’agradaria rebre informació sobre els cursos i on s’imparteixen. Prego em donin informació sobre el projecte de Rurbans al poble de Dorve.

Gràcies

  Ramon Barbera wrote @

hola estic mol interesat amb la escola de pastos i m’agraderia rebra mes informasio i un talefanu de contacta si fora pussibla moltas grassies

  M. del Carme López wrote @

No us coneixia.

Us felicito !!!

Ànims i bona sort!!!

M. del Carme

  rurbans wrote @

Gràcies! ;P

  Núria Forns wrote @

Hola,
m’agradaria saber si hi ha oferta de formació en formatgeria durant l’estiu. Gràcies.

Núria

  Alba wrote @

Hola soc l’Alba i tinc 16 anys estic cursant el Batxillerat pero m’agradaria ser pastora. He vist que la mitjana d’edat és de 30. Em podrieu recomenar alguna cosa relacionada amb el mon de la ramaderia que jo pogués fer d’aqui 1 o 2 anys? Faria qualsevol cosa per aconseguir-ho

  ivan wrote @

hola, m’interessa molt rebre informació sobre l’escola i sobre possibles ajuts per poder començar a fer de pastor. Només em queda felicitar-vos per aquest interés per que no es perdin les coses bones i bàsiques de la vida

  Francina Obiols wrote @

Hola . M’agradarie fer el curs de pastors, el proxim quan comensa i on em puc subscriume. Gracies

  Sandra wrote @

Hola, he estat mirant per apuntar me a l’escola de pastors l’any següent, al 2014 pero he llegit que igual no es realitza, m’agradaria saber-ho del cert perquè si es aixi miraria altres escoles.
Moltes gràcies

  Jaume wrote @

Ola em podria explicar com ho puc fer per ferme pastor, la durada del curs i els preus sisplau

  rurbans wrote @

Fes un correu a info@rurbans.org

  rurbans wrote @

Podem confirmar que hi haurà escola el curs vinent. Fes-nos un correu a info@rurbans.org

  karina ventura wrote @

Me gustaría saber cual es el coste total del curso. Y a donde puedo dirigirme para obtener mas información. De antemano agracias por su atención.

  rurbans wrote @

Envíanos un correo con estas dudas a: info@rurbans.org
Gràcies!

  xavi soria plans wrote @

Hola bones sóc del Vallés i m’interesaria saber si encara soc a temps de inscriurem en el curs 2014.. m’interesa molt el que feu.
Grácies

  rurbans wrote @

Hola Xavier,

La convocatòria es va tancar durant el mes de novembre passat. Si està interessat en entrar a l’Escola l’any que ve, fes-nos arribar un correu a: info@rurbans.org
Moltes gràcies!

  Jordi Castillo Girbau wrote @

Hola soc un noi de 39 anys i m’agradaria que em fesiu arribar informacio del curs i noves dates de cara a l’any vinent. hi estic molt interessat.
gràcies

  Donat Moruno i Gilabert wrote @

Hola, em dic Donat Moruno i voldria fer un curs de pastor o algun altre relacionat amb la natura, el meu correo es donatmoruno@gmail.com, gracies

  Xavier Llorens wrote @

Fareu algun curs aquest 2014?

Moltes gràcies!

  rurbans wrote @

Fins al 2015 no hi haurà nou curs. Si et sembla t’afegim a la base de dades.

  rurbans wrote @

Donat! t’afegim a la base de dades i t’avisem quan surti la convocatòria de l’escola de l’any que ve.

  Xavi Soria wrote @

Hola em dic Xavi Soria i m’agradaria que contesiu amb mi per el curs vinent,i per enviava un escrit per informarme de quan serien les convocatories per la matriculació i si hi tindrieu residencia a l’escola o quelcom.
Gracies el meu correu es xavi_92_2@hotmail.com

  rurbans wrote @

si, i tant! ja t’hem posat a la base de dades!
Sort!

  adria wrote @

Hola. Em dic Adrià Darnés i també m’interessa molt que m’envieu informació del pròxim curs. El meu correu es darnes.adria@gmail.com. Gràcies

  Baldo wrote @

hola sóc en Baldo Carbonell i estic interessat en el vostre curs. També m’agradaria tenir algun contacte amb vosaltres , es a dir pujar i informar-me millor del funcionament de l’escola quin consell em podeu donar apart d’incloure’m a la base de dades. Gracies per el vostre temps.

  pep wrote @

hola m’agraderia poguer fer algun curs en aquesta escola degut a la proximitat relativa que tinc en vosaltres , aixi mateix poger rebre mes informacio pel curs 2015 gracies

  David Hernández wrote @

Hola soy David tengo 44 años vivo en Calafell. Llevo casi un año en paro me gustan los animales y la vida rural. Me encantaría formarme y cambiar de vida. Pienso q es una oportunidad y aún estoy a tiempo de aprovecharla. Me gustaría recibir información de los próximos cursos para pastores. Mis preferencias caballos cabras ovejas y vacas

  María de las Nieves Suárez wrote @

Buenas tardes, deseo información general de la escuela, como hacer el curso y si puedo viajar desde mu país para hacerlo y donde me podría hospedar y si todo va bien conseguir un trabajo. Hace pocos meses deje de trabajar porque la rutina de la ciudad me estaba superando. Espero la información y desde ya muchas gracias. Arte..

  rurbans wrote @

Hola David,

Las inscripciones de la Escuela de Pastores empezaran el día 30 de octubre. Te cogemos los datos y te enviaremos un correo para avisarte cuando se abre la inscripción. Tendréis que rellenar un formulario para poder optar. Lo que os aconsejamos siempre es que os leáis antes las bases de la Escuela que encontraréis en la web. Las de 2014 son muy parecidas a las del 2015. Por otro lado es importante que si no tenéis ninguna experiencia hagáis un trabajo previo de ir a visitar alguna explotación ganadera o hacer alguna pequeña formación. Esto siempre será mejor para poder optar al curso.

Estamos en contacto,
Escuela de Pastors de Cataluña

  rurbans wrote @

Hola María,

No tenemos problema en acoger a gente que vive fuera de nuestro país. Igualmente he de decirte que previamente tenéis que pasar un procesos de selección y es importante que tengáis un mínimo conocimiento del sector o haber hecho un mínimo acercamiento, visitando alguna explotación, ayudando puntualmente, por ejemplo. Si te parece cogemos tus datos y te avisamos cuando salga la convocatoria el día 30 de octubre. Otra cosa a tener en cuenta es que la formación sólo se hace en catalán. Este puede ser un pequeño handicap para ti.

Saludos,
Escuela de Pastores de Cataluña

  rurbans wrote @

Hola Pep,

Lo millor és que llegeixis les bases de l’Escola que les trobaràs a la web. Les de 2014 són molt semblants a les de l’any que ve. La convocatòria sortirà el dia 30 d’octubre. T’agafem el correu i t’avisem, d’acord? com dic en anteriors respostes, és important que hagueu fet un mínim apropament al sector, a través de formació o visites a explotacions, etc.

Estem en contacte,
Escola de Pastors de Catalunya

  rurbans wrote @

Hola Baldo,

Si no ho has fet encara mira’t les bases de l’escola del curs 2014. Aquí apareix tota la informació que necessites per saber bé el que fem. Com dic als altres companys és important que hagueu fet un mínim apropament al sector, a través de formació o visites a explotacions, etc. T’agafem el correu i t’avisarem puntuals el dia 30 d’octubre que és quan s’obre la convocatòria.

Estem en contacte,
Escola de Pastors de Catalunya

  rurbans wrote @

Fet! ho rebràs puntualment el dia 30 d’octubre.
Escola de Pastors de Catalunya

  lluis wrote @

Hola ting 51 ayns de edad .Com podria saber les bases per inscriurem?

  Eva wrote @

Hola, es pot fer el curs estant cobrant prestació de l´atur?Gràcies

  Josep Camprodon Garcia wrote @

Ola bones , soc un noi de la vall den bas
Tenim 10 ovelles ,2 cabrites, 4 heugues , 6 burres i el burru. Man comentat que el curs maniria molt be per saverme defensar. Estaría interesat en ferlo. Com haig de contactar amb vosaltres ? Gracies

  anderg wrote @

Hola me gustaría saber si siendo de fuera de Cataluña podria acceder a la escuela r información. Gracias.

  Miguel Sánchez wrote @

Hola, soc un jove de 22 anys del baix llobregat, estic interessat en el vostre curs i aprendre’n, us deixo el meu correu electrònic per que m’aviseu si hi ha novetats.

  Miguel Sánchez wrote @

Hola, soc un jove de 22 anys que viu al baix llobregat, estic interessat per fer el vostre curs, mai he fet cap experiencia de pastor, pero aprenc ràpid, us deixo el meu e-mail: miguelsanchezpedrosa92@outlook.es ja he enviat ls meves dades al vostre correu.

  Jordi wrote @

Hola, estaria, com tots els que escribim en aquí en rebre mes informació sobre el curs. continguts preus, dates…

Moltes gracies i molt bona feina

  rurbans wrote @

Hola Jordi,

I tant, envia’ns un correu a info@rurbans.org i t’afegirem al mailing list i et farem arribar les bases de l’Escola.

Salut,
v.

  rurbans wrote @

Hola Miguel,

Ja hem recollit el teu correu-e. Al mes d’octubre t’enviarem un correu per fer-te arribar la nova convocatòria de l’escola de pastors. Molta sort!
v.

  rurbans wrote @

Si, claro que sí! lo único que tienes que saber és que la formació es en Catalán. Como llevas, el catalán, lo puedes entender? por otro lado envíanos tu correo electrónico y te añadiremos al mailing para avisarte cuando sale la proxima convocatoria (será en el mes de octubre). Gracias,
v.

  Jordi wrote @

jordi.mal.mas@hotmail.com

Mail jordi

Info del curso. Contenidos, precios…

  Roger wrote @

Bona nit, com ho he de fer per poder realitzar aquest curs?

us deixo el meu correu per si em podeu enviar informació: roger.espiell94@gmail.com

Moltes gràcies

  Lluis Vazquez Busquets wrote @

interesat curs

  rurbans wrote @

Escriu-nos un correu a info@rurbans.org si tens dubtes. T’aconsellem que llegeixis les bases de l’escola que trobaràs a la pàgina web.
Gràcies,
v.

  rurbans wrote @

Hola Roger!

Escriu-nos un correu a info@rurbans.org si tens dubtes. T’aconsellem que llegeixis les bases de l’escola que trobaràs a la pàgina web.
Gràcies,
v.

  rurbans wrote @

Escríbenos un correo a info@rurbans.org. Te aconsejamos que leas las bases de la escuela que encontrarás en la web (están en catalán)
Gràcies,
v.

  Angel Carbajo wrote @

Buenas.
Agradeceria poder contactar con vosotros para saber mas acerca de los cursos y su desarrollo. Ya que son de mi maximo interes.
Gracias

  rurbans wrote @

Angel, escríbenos un correo a: info@rurbans.org Gracias!

  Marc wrote @

M agradaria rebre informacio sobre el proper curs de l Escola. Em dic marc i soc de Barcelona. On es troba exactament lescola. Gracies

  Associació Rurbans – Escola de Pastors de Catalunya wrote @

Hola Marc, envia’ns el teu correu i et farem arribar les bases i tota l’informació corresponent.

  jordi macia sans wrote @

Hola estamos interesados en poder asistir a la escuela de pastores

saludoa

  Françesc SaloM wrote @

Solicito Informació del próxim curs

  Lina Meyer wrote @

Hola..
Estic molt interessada en la iniciativa; i per això m’agradaria demanar tot tipus d’informació, inscripció, data d’iniciació per al pròxim curs, preus, requisits generals, etc..
Gràcies pel seu temps.

  Annette Rosengaard Holmenlund wrote @

Dear Shepherd School. Do you have phone number and address. We have a International sheep Course: sheepskills and would like to make a new international Shepherd Course, maybe we could combine knowledge and experience.
Annette Rosengaard Holmenlund
Sheep and Goat Consult
Denmark
http://WWW.hyrdetimer.dk
Annette@hyrdetlimer.dk

  Associació Rurbans – Escola de Pastors de Catalunya wrote @

Our email is info@rurbans.org..please contact here for further info

  Associació Rurbans – Escola de Pastors de Catalunya wrote @

Envia’ns un correu a info@rurbans.org

  Associació Rurbans – Escola de Pastors de Catalunya wrote @

Envia’ns un correu a info@rurbans.org

  Associació Rurbans – Escola de Pastors de Catalunya wrote @

Envianos un correo a info@rurbans.org

  Ramon Argilés i Ciscart wrote @

Soc en Ramon de 65 anys. Podria cuidar masia amb bestiar o sense. Tinc bona salut i bona moral. Puc donar referències.
Gràcies

  Associació Rurbans – Escola de Pastors de Catalunya wrote @

Hola Ramon, ens sap greu però les ofertes laborals que surten només les podem adreçar a persones que fan la formació de l’escola de pastors. Igualment si sabem d’alguna cosa t’ho farem arribar.


Deixa un comentari