Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

C. Servei d’assessorament

Acompanyament d’explotacions de finques custodiades

 

Mitjançant la contractació de dos tècnics – amb l’ajut del departament de treball – es portarà a terme un servei d’assessorament tècnic a explotacions sota custòdia amb l’objectiu de donar assessorament en els següents àmbits:

  • Millora genètica
  • Transformació i/o distribució del producte
  • Cerca de finançament
  • Coordinació d’iniciatives de cooperació entre el sector
  • Desenvolupament de plans de gestió sostenibles de les finques

 

Aquest servei anirà reforçat d’estudiants d’enginyeria agrònoma que portaran a terme el treball de camp d’aquest projecte.

4 comentaris»

  alex wrote @

Fa temps que porto buscant algun tipus de formacio ramadera, sobretot pel que fa a l’ovi i amb ecologic. os envio aquest missatge, pero de ben segur que os trucaré.
deixo el meu tel. 686948394

fins aviat!

  joan wrote @

Moltes felicitats per la tasca immensament important que dueu a terme!

Jo també necessitaria l’ assessorament i formació tècnica continua en tot l’àmbit d’extensius amb la Blanca de Rasquera.

Salut des de Tivissa.

Joan 626831129

  joan wrote @

Au!

  David Gea Chacon wrote @

Hola bones, la falta de gremis avui en dia i l’arribada fins a ells en forma de lo que es diuen ETT’s un atras per la societat fa que moltes persones que viuen a la ciutat es plantegin. Quin tipus de vida ens esperaria si traballesim en la nostra explotació agraria? pot ser una bona solució per la meva situació actual i una molt bona vida,un futur per les nouvingudes families i les descendencies que aspirarien a mantindre lo guanyat. M’encantaria que m’informesin millor perque semblo un periodista sense guió, jejejeje


Deixa un comentari