Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Jornades: La prevenció d’incendis forestals i el silvopastoralisme. Terrassa, dimarts 17 de novembre

La prevencio d'incendis_Life

Ens veiem demà a Terrassa! Jornades: LA PREVENCIÓ D’INCENDIS FORESTALS I EL SILVOPASTORALISME.- Terrassa, dimarts 17 de novembre a les 18h.: http://www.ruralcat.net/c/document_library/get_file…

El silvopastoralisme i la prevenció d’incendis forestals mantenen una estreta relació que es posa especialment de manifest en els seus resultats davant la prevenció d’incendis forestals. La pastura del sotabosc pot ser a vegades una aliança estratégica a valorar.

L’estratègia del programa LIFE Montserrat, aprovat per la Comissió Europea és un exemple de projecte amb objectius de conservació de l’ecosistema agrari, millora de la biodiversitat i hàbitats de diferents espècies, la promoció d’un mosaic de bosc en els seus diferents estadis i zones de conreu i la col·laboració en la reestructuració d’una part del sector ramader en una àrea geogràfica.

La pregunta que cal respondre versa sobre la viabilitat tècnica i econòmica en la utilització d’una eina similar avui i si aquesta pot servir per ajudar a implementar el sector agrari i ramader del Vallès Occidental.

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: