Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Jornades “Quines són les característiques comuns de les petites elaboracions làcties a nivell d’Europa?”

Una jornada, a priori, indispensable!, per definir què vol dir formatge artesà o de pastor. Una discusió que porta i ha portat molta cua. Serà un bon espai de debat on els pastors amb ramat i que facin llet han de reivindicar el veritable formatge de pastor: aquell que està fet amb ovelles o cabres que pasturen. Us deixem aquí l’enunciat de la jornada. Per a inscripcions a ACREFA (acrefa@acrefa.com ), Att. Nuria Español.

“Artesà? De granja? De pastor? Micro? … Fa dècades que el petit sector lleter intenta definir el nom o els noms i les característiques comunes a aquestes elaboracions tan en voga. Jornada de presentació, debat i conclusions per conèixer diverses realitats d’aquestes petites produccions lleteres a nivell de Europa, d’Espanya i de Catalunya amb la participació de diverses associacions i col·lectius que treballen en aquest sector.”

fotos nurieta 124

Foto de la Granja Serra “Formatges de La Vall del Brugent”

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: