Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

L’Escola de Pastors ja té els nous alumnes pel curs 2015

DSC_0453

L’última bona notícia de l’any… com podíem acabar-lo sinó! a punt d’encetar l’any de la Cabra (segons el calendari xinès – perdoneu-nos però una efemèride com aquesta no podíem deixar-la de citar!) ja tenim el nou grup d’alumnes que formarà part del nou curs de l’Escola de Pastors de Catalunya. Enguany comptarem amb 17 persones d’arreu de Catalunya, dels quals 5 són dones i 12 són homes.

Les seves edats comprenen des dels 18 anys fins als 55 anys. Amb una mitjana d’edat, de nou – aquest tret és repeteix exactament igual des de fa 7 anys – de 31 anys, sent el grup majoritari de 18 a 30 anys. 11 d’elles venen de la província de Barcelona, 4 de la província de Girona y 2 de la província de Lleida. Enguany no n’hi haurà cap de Tarragona.  Totes elles comparteixen el mateix objectiu, poder viure a pagès amb un projecte de ramaderia ecològica.

Aquest any la novetat és que la majoria orienten la seva formació a la producció lletera i formatgera (principalment d’oví o cabrum) i d’altres, també, ho orienten a la producció càrnia .

Des d’aquí benvinguts a la 7a edició de l’Escola de Pastors de Catalunya. Esteu a punt d’encetar un any inoblidable. Visca la pagesia i les persones que volen arribar a ser-ho!

DSC_0459

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: