Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

S’engega la Xarxa de Suport de l’Escola de Pastors de Catalunya

xarxa-suport

Des d’avui comença la crida per construir la Xarxa de Suport de l’Escola de Pastors de Catalunya per poder donar més difusió i amplitud a la tasca que entre tots estem fent per garantir un relleu generacional de la pagesia a Catalunya. Tenim un anhel, volem veure de nou una pagesia arrelada al seu entorn, que treballa per conservar les seves races i varietats locals. Que alhora ho fa amb un projecte de mida humana, solidàriament, respectant als altres pagesos/es sentint-se part d’un projecte comú: assolir la sobirania alimentària des del treball d’una pagesia digna i respectada.

Després de gairebé 7 anys de feina, l’escola compta amb moltes persones vinculades al projecte. Alumnes, ex-alumnes, professorat, pagesos/es tutors, delegacions i altres persones vinculades a aquest sector ens acompanyen dia a dia aportant-nos tot el seu suport, les seves idees, explicant-nos els seus neguits… fent que, entre totes i tots, fem lloc de nou a una pagesia familiar i/o cooperativa, professional i basada en l’agroecologia.

Si això et ressona i t’interessa donar-hi un cop de mà, et convidem a que facis una ullada a la informació que trobaràs en aquest enllaç. Tu també pots ser l’Escola de Pastors de Catalunya!

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: