Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Jornades: Producció agrícola ecològica i la seva cuina en zones de muntanya

tractor

Us recomanem aquestes jornades que tindran lloc a Ribes de Freser el proper 7 d’octubre. Més informació aquí.

L’activitat agrària principal en la major part de zones de muntanya de Catalunya és la producció ramadera. Tot i així, tradicionalment les muntanyes també havien estat espais de produccions agrícoles rellevants com per exemple la patata o la poma.

En els últims anys, diverses iniciatives arreu de la geografia catalana estan creant una xarxa de productes orientats al mercat local i ecològic. La jornada té per objectiu conèixer algunes d’aquestes activitats agràries innovadores que estan aflorant en els territoris de muntanya, i especialment aquelles que es vinculen amb la cuina de proximitat.
La jornada està dirigida a totes les persones que tinguin interès en les produccions locals i ecològiques, i especialment als pagesos i pageses de zones de muntanya que vulguin complementar la seva activitat o crear-ne una de nova, i als cuiners i cuineres que vulguin fer servir productes del territori.

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: