Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Bona part dels alumnes de l’Escola de la 6a. edició ja han finalitzat les seves pràctiques

Mel_Orra

Dijous passat vam fer el darrer seguiment d’en Mel Brusaferri. Alumne d’aquesta darrera edició que ha fet les seves pràctiques a Formatges del Pujol al Pujol de Dachs a les Llosses, amb en Josep Orra i les seves vaques de llet ecològiques. Com ell, la majoria de les 12 persones que es troben en formació han finalitzat el seu període de pràctiques. El resultat de l’experiència és altament satisfactori i de nou tenim persones preparades per continuar el seu camí per arribar a esdevenir pagesos/es.

Durant aquests quatre mesos els nostres alumnes han estat fent pràctiques a cases de pagès de l’Alt Urgell, el Ripollès, l’Alta Ribagorça, l’Empordà, el Vallès Oriental, la Serra de Llaberia, l’Alt Camp, la Noguera, el Moianès, el Baix Llobregat, el Solsonès, Osona i les muntanyes de la Vall d’Aran i la Vall de Cardós. Explotacions ramaderes que treballen tant amb cabra i ovella de llet, com amb ovelles de carn i vaca de llet, sempre en extensiu i en la majoria de casos fent produccció ecològica.

A la tardor continuaran les seves pràctiques el darrer grup d’alumnes i ja estarem preparant la 7a edició pel 2015. Us n’informarem ben aviat!

Que passeu un bon estiu!

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: