Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

L’Escola de Pastors tema de la revista “Descobrir Catalunya” d’aquest mes de juny

Imatge

Aquest mes de juny la revista “Descobrir Catalunya” ha fet un reportage de l’Escola de pastors titulat “Nous Pastors del Pirineu. Una generació jove entre el prat i l’obrador”. L’escriptora Núria Garcia Quera n’ha fet el text, que estan acompanyades de les fotografies del nostre amic Joan Alvado (amb el que en breu treurem una publicació).

Són 11 pàgines de reportage on s’explica molt clarament quina és la tasca de l’Escola i l’experiència d’algunes de les persones que hi han passat. Us deixem un petit fragment d’aquest text: “Tant l’Anna com la Glòria són capdavanteres d’un canvi de model que dia rere dia té més adeptes. Té relació amb el moviment de la sobirania alimentària: bo, just i sa. I és que en ple segle XXI, quan l’agricultura ha passat a ser una indústria alimentària, els pagesos són grans empresaris, les eines es coneixen per maquinària i les quadres per naus; quan la terra fa olor de pesticides, els fruits són productes…”

Encara esteu a temps de trobar-lo al quiosc. I si teniu ganes de veure ampliat aquest reportage fotogràfic encara trobareu l’exposició d’en Joan Alvado a la Nau Ivanow dins del Docfield Festival. 

Imatge

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: