Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Laia de Ahumada fa donació a l’Escola de Pastors de la liquidació anual dels drets d’autor del seu llibre “A Cel Ras. Converses amb joves pastors”

Imatge

Foto: Laia de Ahumada amb el seu fill, Bernat Martí, exalumne de l’Escola de Pastors

Aquesta setmana hem tingut una magnífica notícia. L’escriptora Laia de Ahumanda ha fet donació a l’escola de la liquidació anual de drets d’autor rebuts pel seu llibre “A Cel Ras”. Des d’aquí agrair-li enormement el seu gest que té un gran valor emocional per a nosaltres. Moltes gràcies per donar suport al nostre treball i contribuir al canvi. Moltes gràcies Laia!

Us deixem unes paraules de l’autora:  “Aquest mes de maig, ha fet un any que vaig publicar el llibre:  A cel ras.Converses amb joves pastors (Pagès editors). Un cop l’any, els editors liquiden els drets d’autor sobre els llibres venuts i, tal com vaig dir, n’he fet donatiu a l’Escola de Pastors. Per què? Per moltes raons: perquè el llibre el vaig fer gràcies als contactes d’alumnes que em va facilitar l’Escola.  Perquè crec en la feina que fan, sobretot perquè l’he palpada en la vida dels joves pastors que he entrevistat. Perquè estic convençuda de la necessitat de donar suport a un projecte com aquest que recupera i dignifica l’ofici de pastor. Perquè ofereix un espai de formació pràctica i ideològica que possibilita la creació de noves formes de vida i de treball, respectuoses amb la persona i amb la terra. I no acabaria mai…”

Si estàs interessat/da en comprar aquest llibre només cal que et posis en contacte amb l’Escola: info@rurbans.org. El seu cost és de 15 euros més despeses d’enviament.

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: