Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Jornades d’intercanvi “Espais test i accés a la terra. Eines de suport al relleu generacional de la pagesia

pau

L’Associació Rurbans, amb l’Escola de Pastors de Catalunya, juntament amb la recent creada Terra Franca i l’entitat francesa Terre de Liens (-regions de Languedoc-Roussillon, Midi-Pyrénées, Aquitaine), hem organitzat pels propers 13 i 14 de juny unes jornades d’intercanvi sobre els espais test o incubadores de pagesos a França i la seva aplicació a Catalunya.

Aquesta trobada està oberta a pagesos/es, aspirants a pagesos/es, administracions locals, a les organitzacions professionals agràries i als ciutadans. Es portarà a terme a la població de Galinagues (al departament francès de l’Aude), a la granja  – espai test de “le Chant du Pissentlint” vinculada també a Terre de Liens.

Per inscriure-us només heu d’omplir el següent formulari

El programa de les jornades el podeu consultar aquí

—-

Aquesta trobada té com a objectiu transmetre el funcionament dels espais test a frança, veure les possibles col·laboracions amb les entitats Catalanes que volen iniciar aquestes estructures, compartir les experiències de pagesos formats en aquests espais i veure quins encaixos pot tenir amb el paper de les administracions i les entitats territorials.

A les jornades hi participarà el responsable de la xarxa nacional d’espais test de França (RENATA), espais test agrícoles i ramaders, pagesos i entitats implicades en aquesta tasca i experiències d’administracions locals que estan fomentant aquestes estructures. Del costat Català l’Escola de Pastors de Catalunya i Terra Franca explicaran les vinculacions entre formació i instal·lacció de pagesos a través dels espais test i la vinculació als bancs de terres. Alhora s’explicaran els projectes d’espais test que tot just s’estant  movent des de Catalunya.

Us hi esperem!

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: