Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Jornades: “La fusta en construccions agràries”

cartell_fusta

Us fem arribar el programa de les jornades “La Fusta en construccions agràries”. Aquestes tindran lloc el proper dimarts 13 de maig.

Rercordar-vos que al juliol farem el taller d’autoconstrucció amb fusta que en aquesta primera edició tindrà lloc a Mieres, a la finca del Prem Puig (exalumne de l’escola).

La fusta, és un material que ha quedat fora del circuit dels materials de la construcció, però les seves propietats la fan un material idoni per a les construccions rurals, a més de ser un recurs que ens envolta i que s’ha d’aprofitar.

El projecte de cooperació MASIES + SOSTENIBLES aposta per la sostenibilitat en les construccions del medi rural, i entre d’altres, aposta per

la utilització de la fusta en diverses de les seves aplicacions, per aquest motiu es pretén incrementar-ne el seu coneixement i possibilitats d’utilització a través de la jornada tècnica.

http://www20.gencat.cat/docs/DAR/FO_Formacio/FO01_Transferencia_tecnologica/Patt/Jornades_tecniques_2014/Fitxers_Estatics_2014/Solsona_construccions%20agr%C3%A0ries_130514_201.pdf

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: