Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Per Sant Jordi llegeix i mira la nova pagesia amb el llibre “A Cel Ras” i el DVD “Sóc Jove i Vull ser Pagès”

Imatge

Aquest Sant Jordi volem que conegueu més aquesta nova pagesia que envolta el projecte de l’Escola de Pastors. Són persones que tot i no ser hereves d’un entorn pagès s’han format per poder arribar a ser pagesos i pageses amb ramat, en algún indret de Catalunya. Una generació que volen tornar al camp per treballar la terra i que volen viure acord amb els seus valors. Tenen respecte i admiració per la pagesia, per l’ofici de pastor i se senten amb el compromís i la responsabiltat de reviure’ls d’una manera digna i amb el major gaudi possible.

Aquestes dos propostes que us fem, el llibre “A Cel Ras” de l’escriptora Laia de Ahumada i el documental “Sóc Jove i Vull ser Pagès, reflecteixen clarament aquest esperit i la voluntat d’aquestes persones de fer realitat la seva vocació costi el que costi. La majoria de casos que apareixen tant en el llibre com en el documental, a dia d’avui, són ja realitats.

Amb la compra d’aquestes edicions contribuïm totes plegades a recolzar la tasca de l’escola i a difondre aquest fenòmen.

Imatge

Tal i com apunta Laia de Ahumada en la presentació del seu llibre: “No es tracta d’un estudi sociològic, sinó d’un tast d’il·lusions i d’esperances d’aquests nous repobladors del segle XXI que, a diferència dels antics, no s’han trobat amb terres franques sinó, massa sovint, ocupades per la gasiveria i l’especulació, i que l’únic que volen és viure d’una altra manera: recuperar el ritme pausat del temps, ser autònoms, estimar la terra i dignificar l’ofici de la pagesia”.

Llibre “A Cel Ras” de Laia de Ahumada: 15 € + 3 €. enviament
DVD “Sóc Jove i Vull Ser Pagès”: 10 € + 3 €. enviament
Per adquirir el llibre i el dvd només cal que envieu un correu a: info@rurbans.org
Data de lliurament: 2 dies després de la comanda

Imatge

Imatge

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: