Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

S’acava el bloc teòric de l’Escola de Pastors, i ja tenim les pràctiques aquí!

Aquest dissabte vam celebrar la fi del bloc teòric de la 6a. edició. Ens vam reunir a Montenartró més de 60 persones vinculades a l’escola, antics alumnes, pastors i com sempre la delegació de pastors d’Arbeca representant el desaparegut Albert Moyà.

DSC_0287

A primera hora del matí vam portar a terme l’assemblea d’ex-alumnes amb un ordre del dia farcit de nous projectes que volen establir sinèrgies entre les persones que, un cop han passat per l’Escola de Pastors, volen tirar endavant els seus projectes. Vam discutir sobre la creació de la Xarxa de Pastors i Pastores de Catalunya que aglutinarà els pastors i pastores que d’una manera o altra estan vinculats a l’escola  (ex-alumnes i finques que acullen alumnes). Alhora es va començar a discutir sobre una estratègia de comercialització conjunta a través d’una possible marca que reculli la producció de les persones que han passat per la formació de l’escola.

1966127_583152455113589_1790435324_o

Després es va fer, com cada any, el dinar de germanor que finalitzà amb el lliurament de diplomes dels alumnes que van finalitzar el seu període de pràctiques de la 5a. edició i el petit homenatge que cada any fem al jove pastor d’Arbeca, Albert Moyà, reconeixent el pastor o la pastora més jove de la promoció.

DSC_0329

DSC_0305

DSC_0243

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: