Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

1er Simposi sobre ramaderia ecològica a Catalunya

Des de fa uns anys, la societat catalana, de la mateixa manera que la resta de països europeus, manifesta una major voluntat de consumir aliments produïts en harmonia amb el medi ambient, de forma natural i respectant el benestar dels animals.

Aquesta tendència, acompanyada d’unes polítiques adequades de suport i d’un interès ferm per part de molts ramaders catalans, s’ha traduït en un creixement important de la producció ramadera ecològica a casa nostra.

Malgrat això, el sector ecològic català encara té moltes mancances tècniques que dificulten el desenvolupament futur d’aquest sector i la consolidació de les empreses que hi aposten, aspecte indispensable per assegurar un medi rural sostenible i viu.

És per aquest motiu que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), amb el suport de l’associació L’Era, Espai de Recursos Agroecològics, i amb la col·laboració de diverses universitats i centres de recerca catalans, promouen el 1er Simposi sobre Ramaderia Ecològica a Catalunya.

L’objectiu d’aquest simposi és la transferència d’informació tècnica d’actualitat i d’interès al sector, així com ésser un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències per a tots els professionals de la ramaderia ecològica a Catalunya.

La jornada és GRATUÏTA però cal inscripció prèvia a través de www.associaciolera.org o bé clicant aquí. En el moment de la inscripció caldrà que enumereu les ponències a les quals assistireu. Per més informació sobre el simposi o sobre possible allotjament a Manresa: activitats@associaciolera.org. Tel. 938787035.

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: