Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Future Farmers in the Spotlight – Pagesos del futur en primer plà

Ahir la Juliane i el Joris, promotors del projecte “Future Farmers” van visitar-nos a Rialp per tal de conèixer el projecte de l’Escola de Pastors i perquè forméssim part del seu nou reportatge! Future Farmers és un projecte que pretén visibitzar la nova pagesia, jove, europea, per tal de sensibilitzar la població i alhora aquelles persones que tenen una ferma intenció d’arribar a ser pageses.

Tal i com diuen els seus promotors “és una iniciativa que té com a objectiu inspirar i encoratjar la propera generació d’agricultors sostenibles. Ens agrada mostrar i compartir històries inspiradores sobre els joves agricultors que aconsegueixen – malgrat les moltes dificultats – establir iniciatives agràries que siguin innovadores, viables i sostenibles!”

Fins al mes de setembre passat han enregistrat iniciatives agrícoles als Països Baixos, Irlanda, Alemanya, Dinamarca i Noruega. Actualment estan realitzant una nova campanya d’enregistraments al Sud d’Europa. Tot just acaben de finalitzar el seu trajecte a França i tot just han entrat a terres catalanes.

Els hi desitgem lo millor. Estan fent un treball imprescindible i encoratjador.  Trobareu una mostra del seus vídeos aquí.


Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: