Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Jornades Sobirania Alimentària a la universitat: somni o realitat? 15 i 16 de novembre a la UAB

Imatge

“El món avança, les societats avancen. Ja no s’hi val tot a l’hora de produir aliments. No s’hi val oblidar-se de les persones, dels pobles, dels territoris, de la cultura, de la biodiversitat. Però…això s’explica a la Universitat? S’expliquen altres maneres de fer les coses? Parlem-ne!”

El proper 15 i 16 de novembre l’Escola de Pagesia i Activitat Pastoral (=Escola de Pastors) de Catalunya, participarem amb aquestes jornades. L’event és organitzat per diversos col·lectius implicats amb la Sobirania Alimentària des de l’àmbit universitari la recerca, grups d’estudiants i des del mateix camp. Es parlarà de com s’explica o s’estudia (o com hauria de ser), la Sobirania Alimentària en l’àmbit universitari.

El programa està farcit de persones i experiències entorn aquesta temàtica, com són: Paul Nicholson (EHNE Euskadi – La Via Campesina), Pep Espluga (Sociòleg rural, Dept. Sociologia, Universitat Autònoma de Barcelona), Mamen Cuéllar (Ins. de Sociología y Estudios Campesinos, Univ. de Córdoba), Eva Torremocha (Junta Directiva – International Federation of Organic Agriculture Movements) & Luca Colombo (Fondazione Italiana per la Ricerca in Agric. Biologica e Biodinamica, Itàlia), Maria Giner Gómez (La Kosturica i la Xarxeta de Pagesos Agroecològics), Jeromo Aguado. Universidad Rural Paulo Freire (Estat Espanyol), Vanesa Freixa. Escola de Pastors de Catalunya (Pallars Sobirà), Josep Maria Coll. Unió de Pagesos (Catalunya), Isa Álvarez. Nekasarea (EHNE-Bizkaia).

Pensem que és un encontre únic on hi hem de participar.

Trobareu el programa de les jornadeshttp://universitatdelaterra.wordpress.com/ i el formulari d’inscripció

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: