Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Vols entrar a l’Escola de Pastors? Avui obrim la 6a. edició.

Un any més, encetem el període d’inscripció a la 6a. edició de l’Escola de Pagesia i Activitat Pastoral de Catalunya (=Escola de Pastors). Aquells/es que estigueu interessats en participar, només cal que us llegiu atentament les Bases de la Convocatòria, on  hi trobareu tots els detalls de funcionament, l’estructura del curs i els requisits per a poder participar. Podeu consultar les bases també aquí. Només cal que ompliu la sol·licitud que trobareu a la mateixa web, indicant amb detall tot allò que se us demana. IMPORTANT! Per omplir la sol·licitud és necessari que us descarregueu l’arxiu des del vostre ordinador i des d’allí omplir-lo i enviar-lo. NO HO FEU directament des de l’explorador.

banner llarg

Recordeu que aquest és un pas molt important! És a través dels formularis de sol·licitud on el jurat que les avaluarà decidirà si aquestes arriben a la fase final de la selecció: l’entrevista personal. Això és una cosa que repetim cada any, i sempre ens trobem amb inscripcions molt poc complertes. El procés de selecció consisteix en l’avaluació d’aquestes sol·licituds – on es descarten aquelles que no compleixen el perfil buscat -; i una segona fase on a través d’entrevistes personals s’escolleixen les persones que participaran en l’edició 2014 durant el mes de desembre de 2013.

Recordar-vos que aquest proper curs començarà al mes de març de 2014 amb un màxim de 15 places.

El termini de lliurament: 28 de novembre de 2013 a les 15 hores. És important que tingueu en compte les dates ja que no s’acceptarà cap sol·licitud posterior.

Podeu fer-les arribar a: info@rurbans.org  o a través de correu ordinari a l’adreça que de l’Associació que trobareu a les bases. Fixeu-vos que se us demana una fotografia recent. Aquesta la podreu afegir en el vostre correu electrònic o postal. Per a qualsevol dubte o més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

ALGUNES NOVETATS

En aquesta 6 edició tornem a comptar amb l’ajut i suport del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya que financia el bloc teòric i de l’Escola de Capacitació Agrària del Pallars amb la que coordinem el mateix. Per segon any consecutiu el bloc teòric es portarà a terme al poblet de Montenartró (Pallars Sobirà) on tindrem la base d’operacions a la casa-refugi l’Abadia de Montenartró i a l’antic estudi que gestiona l’Ajuntament de Llavorsí.

Enguany l’Escola ha aconseguit un conveni amb el Depatament de Territori i Sostenibilitat – Àrea de Medi Natural i l’Obra Social de la Caixa que permetrà que poguem continuar amb les diferents accions que portem a terme des de l’Escola de Pastors.

L’Escola compta amb diferents delegacions repartides arreu de Catalunya. Tornen a repetir els Concorcis del Lluçanès, el Consorci Ripollès Desenvolupament, el grup Leader del Ripollès i l’Artzain Eskola del País Basc. Aquestes tenen la funció d’ampliar el servei i l’atenció durant el període de pràctiques de les persones que realitzen el curs i dels pagesos que formen part de l’Escola de Pastors. Mantenim la zona de pràctiques de Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona.

Esperem les vostres sol·licitud!

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: