Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Com fer-se pagès/a!? La primera jornada del Servei d’Assessorament

Com fer-se pagès 3

Ahir dijous 23 vam fer al Seminari del CTFC a Solsona, la primera sessió formativa conjunta del nou Servei d’Assessorament de l’Escola de Pastors. Aquesta jornada és la primera entre 4 més que es dedicaran a resoldre aspectes concrets vinculats a les problemàtiques comunes d’accés al sector.

La jornada d’ahir amb el títol “Com fer-se pagès/a” va fer-se a càrrec de Sílvia Rodríguez, comptable i antiga alumna de l’Escola. A l’inici tots els assistents van presentar-se , van explicar en quin punt es troba el seu projecte i quines expectatives tenien de la trobada. Durant la jornada es van tractar temes burocràtics però sempre amb exemples pràctics: els passos a seguir per fer-se pagès/a ramader/a, els formularis a omplir, on cal adreçar-se i quina informació cal portar, el Pla d’empresa, la seva importància i com fer-lo.

L’objectiu d’aquestes sessions es poder aclarir dubtes i fer un intercanvi d’experiències entre els participants. Els dubtes plantejats faciliten així la cerca de nova informació per tal d’oferir un millor Servei que es troba en fase de prova pilot. Podeu veure més fotografies d’ahir: aquí

* Aquest servei rep la col·laboració de la Fundación Biodiversidad del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente per al projecte Ramaderia extensiva, producció i biodiversitat. Programa de custodia i dinamització productiva als espais agraris.


intro

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: