Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

I Seminari de Dinamització Local Agroecològica… s’acaben les places!

Comencen a quedar poques places per arribar al límit de 60 inscripcions per participar al I Seminari de Dinamització Local Agroecològica, que tindrà lloc entre el 14 i el 16 de desembre a Barcelona. Si voleu participar-hi… doneu-vos pressa a inscriure-us!!

L’organització recorda que assistir als tres dies del seminari no és imprescindible, però si molt recomanable i que, només en cas que es superi el límit previst de 60 persones inscrites, des de la coordinació s’efectuarà una selecció de les participants i privilegiarem a aquelles que s’hagin compromès a participar en tot el seminari.

Per a conèixer en detall el programa del seminari, inscriure-us o obtindre més informació, cliqueu aquí.


En què consisteix el Seminari

Entre el 14 i el 16 de desembre de 2012 tindrà lloc a Barcelona el I Seminari de Dinamització Local Agroecològica. Es tracta d’una iniciativa de l’Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya (ASAC) i Ecologistas en Acción (EeA), i compta amb el suport de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) i el projecte europeu Beyond our Backyards.
L’objectiu del Seminari és generar coneixement pràctic de manera participativa sobre com dissenyar i desenvolupar iniciatives de Dinamització Local Agroecológica (DLAe) en l’actual context de crisi. Està destinat a les persones i organitzacions de la societat civil de l’Estat Espanyol implicades en aquest tipus d’iniciatives, o que es plantegen començar a desenvolupar-les, i comptarà amb la participació de persones vinculades a algunes de les iniciatives més rellevants de l’estat en aquest camp.

El seminari aportarà elements innovadors a partir de la idea del “treball en base a projectes”: les persones que vulguin participar hauran d’aportar una proposta de projecte de DLAe al inscriure’s. En base a uns criteris preestablerts, des de l’organització seleccionarem algunes d’aquestes propostes perquè siguin desenvolupades durant el seminari mitjançant sistemes de treball enfocat a la pràctica.

El seminari està pensat com un espai de treball, en el qual les expertes invitades i les participants bolcaran els seus coneixements, experiències i dubtes en la construcció de projectes concrets, reals i realitzables. Al llarg del seminari desenvoluparem tres eixos de treball en paral·lel, amb moments per a la interacció i l’intercanvi entre els diferents eixos. En cadascun dels eixos es treballarà sobre un o dos projectes proposats per les participants, fins a obtenir un esquema complet de projecte, des del seu disseny fins a la seva avaluació. Al finalitzar el seminari tindrem ocasió de posar en comú els aprenentatges i nous dubtes generats en el seu desenvolupament, de cara a l’edició d’un manual per a la dinamització agroecològica del nostre medi rural.

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès. Així mateix, us agrairem que feu la màxima difusió d’aquesta convocatòria.

Atentament,

Guillem Tendero (ASAC) i Daniel López(EeA).

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: