Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

I Seminari de Dinamització Local Agroecològica. L’Escola de Pastors hi participarà

Entre el 14 i el 16 de desembre de 2012 tindrà lloc a Barcelona el I Seminari de Dinamització Local Agroecològica. Es tracta d’una iniciativa de l’Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya (ASAC) i /Ecologistas en Acción/ (EeA), i compta amb el suport de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) i el projecte europeu “Beyond our Backyards”

*Si vols conèixer en detall el programa, inscriure’t o obtindre més informació, clica aquí https://seminariodlae.wordpress.com
L’objectiu del Seminari és generar, de manera participativa, coneixement pràctic sobre com dissenyar i desenvolupar iniciatives de Dinamització Local Agroecológica (DLAe) en l’actual context de crisi. Està destinat a les persones i organitzacions de la societat civil de l’Estat Espanyol implicades en aquest tipus d’iniciatives, o que es plantegen començar a desenvolupar-les, i comptarà amb la participació de persones vinculades a algunes de les iniciatives més rellevants de l’estat en aquest camp.

El seminari aportarà elements innovadors a partir de la idea del “treball en base a projectes”: les persones que vulguin participar hauran d’aportar una proposta de projecte de DLAe al inscriure’s. En base a uns criteris preestablerts, des de l’organització seleccionarem algunes d’aquestes propostes perquè siguin desenvolupades durant el seminari mitjançant sistemes de treball enfocat a la pràctica.

El seminari està pensat com un espai de treball, en el qual les expertes invitades i les participants bolcaran els seus coneixements, experiències i dubtes en la construcció de projectes concrets, reals i realitzables. Al llarg del seminari desenvoluparem tres eixos de treball en paral·lel, amb moments per a la interacció i l’intercanvi entre els diferents eixos. En cadascun dels eixos es treballarà sobre un o dos projectes proposats per les participants, fins a obtenir un esquema complet de projecte, des del seu disseny fins a la seva avaluació. Al finalitzar el seminari tindrem ocasió de posar en comú els aprenentatges i nous dubtes generats en el seu desenvolupament, de cara a l’edició d’un manual per a la dinamització agroecològica del nostre medi rural.

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: