Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

S’obre la convocatòria de l’Escola de Pastors 2012!

Avui s’obre la convocatòria per a participar en la 4a. edició de l’Escola de Pagesia i Activitat Pastoral de Catalunya. Escola de Pastors 2012.

Aquells/es que estigueu interessats en participar, només cal que us llegiu atentament les Bases de la Convocatòria, on  hi trobareu tots els detalls de funcionament, l’estructura del curs i els requisits per a poder participar. Si hi esteu interessats/des només cal que ompliu la sol·licitud que trobareu a la mateixa web, indicant amb detall tot allò que se us demana. Recordeu que aquest és un pas molt important! És a través de les sol·licituds on el jurat que les avaluarà decidirà si aquestes arriben a la fase final de la selecció: l’entrevista personal. El procés de selecció consisteix en l’avaluació d’aquestes sol·licituds – on es descarten aquelles que no compleixen el perfil buscat -; i una segona fase on a través d’entrevistes personals s’escolleixen les persones que participaran en l’edició 2012.

Recordar-vos que aquest proper curs començarà, com sempre, al mes de març de 2012. L’Escola torna a comptar amb 17 places.

El termini de lliurament de les sol·licituds és fins al dia 27 de novembre de 2011 a les 15 hores. És important que tingueu en compte les dates ja que no s’acceptarà cap sol·licitud posterior. Podeu fer-les arribar a: info@rurbans.org  o a través de correu ordinari. Fixeu-vos que se us demana una fotografia recent. Aquesta la podreu afegir en el vostre correu electrònic o postal. Per a qualsevol dubte o més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

—-

ALGUNES NOVETATS

En aquesta quarta edició tornem a comptar amb l’ajut i suport del Departament de Treball i el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. De la mateixa manera tornem a comptar amb la col·laboració de l’IDAPA, l’Ajuntament de Soriguera i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Com a novetats de l’edició d’enguany destaquem la incorporació de les delegacions a la Catalunya Central i Pirineu Oriental a través dels Consorcis del Lluçanès i Moianès, que a través dels seus tècnics s’encarregaran de fer el seguiment de les pràctiques d’aquest territori. Alhora entren també com a delegació les comarques del Ripollès i els territoris de la Vall del Ges i Bisaura a través de l’Associació Leader Ripollès, Vall del Ges i Bisaura; el Consorci Ripollès Desenvolupament i el Consorci de la Vall del Ges. Totes elles participen en la difusió del projecte i en el seguiment de les pràctiques del 2012.

També en aquesta propera edició s’incorpora l’Escola de Pastors de l’Ariège (França) amb els qui farem un intercanvi d’alumnes, per tal de poder conèixer altres tipus de maneig en la pagesia.

Us hi esperem amb ganes i esteu tots/totes molt benvinguts en participar a l’escola.

Anuncis

3 comentaris»

  albert wrote @

No puc obrir els dos links, el de les bases i el de les sol.licituds. Ho he provat des de dos ordinadors diferents, i no s’obren… Albert.

  montserratponsa wrote @

Tornar a la terra era un deure contret, només ella ens poden donar el necessari per a viure. Gràcies per la vostra inciativa.

[…] participar, només cal que us llegiu atentament les Bases de la Convocatòria, que les trobareu a la web del Projecte Grípia on hi trobareu tots els detalls de funcionament, l’estructura del curs i els requisits per a […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: