Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Trobada amb la Xarxa d’Escoles de Pastors Estatal

Aquesta setmana, del dilluns a dimecres, ens trobarem a Ripoll per a rebre els membres de la “Red Estatal de Escuelas de Pastores“. Es tracta un grup de 9 comunitats autònomes que o bé ja han iniciat un projecte d’Escola de Pastors (com el País Basc, Astúries, Andalusia o Catalunya) o bé tenen la intenció de iniciar-la en breu (Canàries, Cantàbria i Castella, entre d’altres).

L’objectiu de la trobada és conèixer la nostra escola, d’àmbit Català, per mirar d’aplicar el nostre funcionament en el sí de les noves escoles. Alhora, la trobada l’organitzem amb el mòdul d’especialització d’oví que organitza el Grup Leader del Ripollès des d’aquest passat 2011.

Durant la visita es visitaran diverses explotacions ramaderes portades per alumnes i tutors de l’Escola de Pastors de Catalunya o bé alumnes del mòdul d’especialització d’oví del Ripollès. Entre aquestes es visitaran “Pirinat” d’Enric Camprubí, “Ecoxai” de Dirk Madriles i l’explotació d’en Xevi Crosas, alumne 2010 de l’Escola de Pastors.

El dimecres es realitzarà la reunió formal de grup per tal de programar les properes activitats de la xarxa per aquest 2012.

Us en mantindrem informats.

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: