Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Xerrada Informativa Escola de Pastors 2012

Aquest proper dimarts encentem les xerrades informatives per explicar el funcionament de l’Escola de Pastors, edició 2012. Aquestes estan pensades per a resoldre qualsevol dubte entorn el seu funcionament i donar informació de  primera mà de la seva estructura i continguts. Aquestes sessions són obertes a totes les persones interessades en participar i també a tot el públic que vulgui conèixer el projecte de l’Escola de Pastor i estigui interessant en qüestions vinculades al territori, la seva dinamització i la pagesia.

La primera sessió serà aquest proper dimarts a Santa Eulàlia de Puig-Oriol (Lluçanès) a les 8 de la tarda al seu Telecentre.
També se’n realitzaran el 6 d’octubre a Barcelona, a l’Escola Superior d’Agricultura en el marc de la presentació del GAE (Grup d’Agroecologia de l’Escola Superior), i el 15 d’octubre a Ripoll, en el marc de la Fira de l’Ovella.

Aquestes xerrades es portaran a terme gràcies a la participació del Consorci del Lluçanès, el Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, el projecte Territori Serens i el Grup d’Agroecologia de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona.

Us hi esperem!

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: