Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Obrador Xisqueta a Mallorca

Aquesta setmana hem estat a les Illes Balears – Mallorca – a donar a conèixer el nostre projecte de la llana que fem com Associació Obrador Xisqueta i posar un petit gra de sorra en un projecte que s’esta gestant a la illa i que vol reproduir el que estem fent allí. El Govern Insular juntament amb l’Associació de ramaders de l’ovella roja volen posar endavant un projecte d’aprofitament i comercialització de la llana de l’ovella roja i l’ovella blanca mallorquina.

Es van realitzar dos trobades. La primera amb pagesos i veterinaris de l’illa per conèixer les seves intencions i grau d’implicació en aquest futur projecte que vol veure’s representat en una cooperativa; i una segona trobada amb artesanes i artesans de l’illa.

Ens van acompanyar en aquest viatge l’artesana Bàrbara Grosskopf que va portar a terme el taller de feltre inicial i el pastor David Moli.

Estem molt contents d’haver conegut aquesta gent tan ferma d’aquesta illa i els projectes que tiren endavant. Volem agrair especialment a l’Aina, Ma. Jesús, Joan i Pilar per haver-nos acollit tan bé! Esperem poder estar molt més de temps en contacte.

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: