Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Comença l’escola!

Escola de Pagesia i Activitat Pastoral
Comença l’edició 2010 amb 23 nous aspirants a pagesos/-es i pastors/-res

Avui dilluns, 8 de febrer, comença la 2a. edició de l’Escola de Pagesia i Activitat Pastoral amb 23 nous alumnes i un programa de formació del que compta amb 56 professors/-es de tot Catalunya, Aragó i França (tècnics i pagesos/-es) que impartiran les diferents classes tenint en compte el perfil i inquietuds dels alumnes que participen a l’escola: explotació petita de base familiar, producció ecològica i/o de qualitat i de cicle tancat.

En quan al programa d’aquesta primera jornada, els nous alumnes arribaran a Bon Repòs a partir de les 11.30h. A les 15h. es presentarà el curs on hi participaran els representants de les 2 delegacions de l’escola: Garrotxa i Montseny, l’ECA Pallars i l’equip del Projecte Grípia.

L’Escola de Pagesia i Activitat Pastoral  comptava en aquesta 2a. edició amb 46 sol•licituds per un total de 30 places repartides en 3 delegacions per tot Catalunya. L’Associació rurbans, juntament amb el CST i l’Associació Aladula – Ajuntament del Montseny van fer una primera pre-selecció de 35 candidats formats per 25 homes i 10 dones. Aquestos van passar l’última prova abans de ser alumnes oficials de l’escola mitjançant una entrevista de selecció davant d’un jurat composat per pagesos, tècnics i l’ECA Pallars.

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: