Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

Camp de Treball Internacional de recuperació de Prats i Pastura

DSCN0391

Ja s’estan enllestint els últims preparatoris pel Camp de Treball Internacional de recuperació de  Prats i Pastura a Esterri de Cardós, que tindrà lloc de l’1 al 15 de juliol.

El Camp de Treball Internacional que s’està organitzant des de la línea del Banc de terres. Custòdia Agrària i té l’objectiu de conservar i fomentar el bon ús de la terra i els recursos naturals, culturals i paisatgístics d’aquest territori.

La contribució principal de la Custòdia Agrària al Projecte Grípia, és propiciar la cessió d’explotacions per garantir el relleu generacional, crear un Banc de Terres disponible per a compra o lloguer per aquelles persones que es vulguin incorporar a l’activitat i recuperar l’espai agrari tradicional. Per tal de recuperar aquest espai agrari al que fem referència, enguany es realitzarà la 1ª edició d’aquest Camp de Treball Internacional. Mitjançant la tasca de persones vingudes d’arreu del món, de més de 8 nacionalitats diferents,es recuperaran fins a 3,5 Ha de terrenys per a pastura, al poble d’Esterri de Cardós.

Actualment ja hi ha 17 persones confirmades de les 20 places disponibles. Entre elles tenim 17 noies i 5 nois amb unes edats compreses entre els 18 i 25 anys.

+ info: http://www.cocat.org/

Si estàs interessat en assistir en un Camp de Treball com aquest o altres, no dubtis en visitar la web del COCAT , on trobaràs tota la informació necessària i on et podràs inscriure.

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: