Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

80 ramaders assisteixen a la presentació del Projecte Grípia

80 ramaders van assistir divendres passat, 30 de gener de 2009, a la nit, a la presentació que es va fer del Projecte Grípia en una Sala Bauret de Llavorsí plena a vessar. Els ramaders representaven una seixantena d’explotacions de les 267 que estaven convocades a l’acte, la qual cosa demostra l’interès que desperta entre el sector aquest projecte.

presentacio-ramaders

Un moment de la reunió

L’acte va començar a un quart de 10 del vespre amb la presentació de l’Escola de Pastors a càrrec de la coordinadora del Projecte Grípia, Vanesa Freixa, representant de l’associació Rurbans i l’empresa Montanyanes, les dues entitats que impulsen el projecte. Seguidament, els altres tècnics de l’equip van explicar la resta de propostes incloses en el projecte com són el banc de terres, el suport tècnic a les explotacions, la comercialització de productes i la sensibilització de joves, adreçades totes elles al sector ramader de la comarca.

Els ramaders van fer unes quantes intervencions, abans de degustar el piscolabis que havia preparat l’organització, que van demostrar l’interès que tenen per les iniciatives que van encaminades a donar-los suport en la seva feina, però també va quedar palès que el sector ha de caminar cada vegada més cap al cooperativisme si es vol obtenir un major guany per la feina feta, així com la no desaparició de les explotacions que a  hores d’ara queden a muntanya.

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: