Escola de Pastors de Catalunya

Projecte Grípia: Foment del relleu generacional

El Projecte Grípia ja té logotip!

Logotip del Projecte Gripia

Logotip del Projecte Grípia

El Projecte Grípia ja té logotip. Al concurs que es va convocar amb aquest objectiu es van rebre un total de 16 propostes, totes elles molt interessants. L’equip tècnic del Grípia finalment va triar el treball del lleidatà Pau Joan Llop i Naya, un dissenyador gràfic de 22 anys que actualment compagina els estudis superiors amb la feina del seu propi estudi, Lo Gràfic.

El logotip guanyador és un joc tipogràfic i il·lustratiu on la paraula Grípia defineix la silueta d’un animal (vaca, ovella, equa…). Pel seu autor, “la idea gràfica del projecte pretén formular jocs, il·lustrats amb tipografia, a aquell qui ho vegi i fer-lo partícip del projecte. A més, defuig d’una proposta ‘oficial’, ja que entenc el Projecte Grípia des de la vessant més oberta i divulgativa del retorn dels animals de pastura als Pirineus”.

Pau Joan Llop, que va fer els seus estudis de disseny gràfic a l’escola Eina de Barcelona, ha guanyat algun concurs local de cartells, però acostuma a treballar per encàrrecs o en iniciatives pròpies. A més, coordina la imatge gràfica inicial de la campanya Som lo que sembrem contra els transgènics.

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: